1 | استخراج روغن از دانهی کلزا همراه با برگ زیتون با روش پرس سرد و بررسی ترکیبات زیست فعال و ماندگاری ان | سولماز کریم پور | solmaz.karimpour1992@gmail.com | استاد راهنما |
2 | اثر تصفیه و تیمار حرارتی بر پایداری و برخی از ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه | سیده سمیه سجادی ال هاشم | sajjadi.somaye9999@gmail.com | استاد راهنما |
3 | اثر پرس سرد و پرس گرم بر روی کیفیت و ترکیبات زیست فعال روغن سیاهدانه | نیلوفر عبداله زاده | niloofar.abdollahzadeh@yahoo.com | استاد راهنما |
4 | تاثیرمالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب | افروز شاددل | afrooz880@gmail.com | استاد مشاور |
5 | کارایی زادمایههای مایع انتروباکتر کلوآسه بر رشد و مقدار روغن کلزا | ای سان وصلی دیزجیکان | aysanvasli@yahoo.com | استاد مشاور |
6 | تاثیر موسیلاژ دانه های قدومه شهری و شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی ، رئولوژیکی و حسی بستنی | مونا حسینی خامنه | erfan325432@gmail.com | استاد مشاور |
7 | استخراج روغن از دانه های آفتابگردان همراه با برگ چای سبز با روش پرس سرد و بررسی ترکیبات زیست فعال و ماندگاری آن | سیدپویا پورپیغمبر | Sppoorpayghambar@gmail.com | استاد راهنما |
8 | تاثیر اولئورزین زیره سبز - لیمو ترش بر پایداری اکسید اتیو روغن کنجد | فرناز حیدری نظرلو | heydarifarnaz@yahoo.com | استاد مشاور |
9 | تاثیر پیش تیمار های مختلف آنزیم بری بر مقدار ترکیبات زیست فعال و ویژگی های آنتی اکسیدانی برگ زیتون | فریما عباسی جوقان | farnazabbasi208@gmail.com | استاد راهنما |
10 | اثر پودر برگ ها و دانه هاي مريم گلي و شاهي بر پايداري اكسيداسيوني و ويژگي هاي كيفي روغن كانولا در طي نگهداري | ثنا ذوالفقاری برا | S.zolfaghariborra@gmail.com | استاد راهنما |